JER JE LIČNI KONTAKT I DALJE BITAN

UMENIA JE ODRŽALA 2 ZABAVE NA ŠTANDU NA LIGHT+BUILDING 2018.

Partneri su LUMENIA glavni distribucioni kanal na međunarodnim tržištima. Oni dopunjuju LUMENIA ekspertizu sa veštinama u marketingu i prodaji rasvetnih proizvoda i usluga za kupca. LUMENIA stalno raste i razvija prodajnu mrežu sa nezavisnim lokalnim distributerima, koji regulišu prodaju i distribucijski sistem.

LUMENIA je održala dve zabave za svoje poslovne partnere na svom štandu tokom sajma Light and Building 2018, produžavajući sajamski čas svakog puta do 10.00 časova. Kombinacija smeha, dobrog duha i hemije, plesa i slovenačke hrane napravila je savršeno zatvaranje najvažnije izložbe u poslu osvetljenja. Već nekoliko godina, šef Matevž iz Slovenije je bio deo našeg tima. Svaki put nas iznenađuje pretvaranjem tipičnih slovenačkih sastojaka u izuzetan delikates.

Glavni događaj bila je ceremonija dodele nagrada za najbolje reference u 2017. Nagrađivali smo naše partnere za 5 vrhunskih projekata sa LUMENIA svetiljkama koje su dovele do značajne uštede energije i optimalne postavke rasvete, pri čemu je prvi postigao neverovatnu razliku od 83% instalisane snage.

Blaž Vidić, poslovni menadžer: "Poslovno partnerstvo nije laka stvar, ali to je najvažnije za naše poslovanje. Ispunjava puno obećanja i uliva poverenje, i ne može biti prisiljeno.Mora biti ispunjen stalnim dijalogom kako bi se osiguralo da zajednička vizija prati sve. "

Neža Slapničar, Key Account Manager, "Razmotrili smo sve neverovatne projekte koje ćemo raditi zajedno sa boljim osvetljenjem".

Simona Kapitler, Key Account Manager: "Mnogo je lakše kada lično poznajete svog partnera. To nam pomaže da radimo brzo i nesmetano, pogotovo kada postane teško. "