HOME > LUMENIA REŠENJA > DIZAJN SVETLA

DIZAJN SVETLA

Zahvaljujući visoko efikasnom osvetljenju i niskoj potrošnji energije, LED osvetljenje je postalo vredna tehnologija za različite primene. Infrastruktura osvetljenja može se koristiti na mnogo različitih načina i osvetljenje je samo početak. Sva LUMENIA rešenja se mogu integrisati sa različitim proizvodima iz portfolia LUMENIA. Praksa dizajna osvetljenja integriše svetlost, prostor i vreme. To je zapravo umetnost izrade prostora sa svetlom. Svetlost je važan deo našeg životnog okruženja jer na nas utiče na različite načine. Utiče na naše zadovoljstvo, produktivnost, poboljšava naše raspoloženje. Uopšte, u velikoj meri doprinosi našem osećanju blagostanja.

GLAVNE PREDNOSTI


Sa dizajnom svetlosti ispunjavamo praktične potrebe vašeg prostora. Kombinujemo vaše individualne potrebe s našim znanjem, iskustvom i stručnjacima u nauci osvetljenja kako bismo pružili najbolja tehnička rešenja. Doživljavamo svetlost vašim zamračenim prostorima sa snažnim naglaskom na svrhu prostora, količinu funkcionalne prirodne svetlosti, energetske efikasnosti i potrošnje, i estetskog omota koji obezbeđuje sistem osvetljenja.

Naši projekti osvetljenja zasnovani su na DVG 3D trenutnom crtanju statusa i nadograđeni programima DIALux, DIALux evo ili Reluk za simuliranje uticaja tipa, snage, svetlosnog fluksa, frekvencije i visine prosvetljenja. Simulacije su učinjene kako bi se predstavio doprinos dizajna pametnog osvetljenja za poboljšanje funkcionalnosti i upotrebljivosti vašeg prostora, ali istovremeno poboljšanje energetske efikasnosti i smanjenje troškova osvetljenja.

DiaLUX

OSTVARIVANJE BOLJEG OSVETLJENJA ZA MANJE NOVCA

LUMENIA tehničkim tim je spreman da vam pruži stručnu pomoć i savet pri odabiru LED osvetljenja za vaše projekte! Pošaljite nam vaše projektne zahteve i mi ćemo vam pružiti kompletne rezultate za konfiguraciju osvetljenja. Ovo će vam pomoći da odaberete najbolje svetiljke i sijalice u skladu sa vašim potrebama.

Popunite obrazac i mi vam pružamo energetski najefikasnije rešenje osvetljenja za vaš projekat.


Sva polja označena sa * su obavezna!