HOME > POVEZIVANJE I SENZORI > PAMETAN SOLARNI SISTEM

PAMETAN SOLARNI SISTEM

Zeleno okruženje je oduvek bila naša glavna briga, tako da smo sada u mogućnosti da vam obezbedimo solarni sistem za ulično osvetljenje, koji koristi obnovljivu energiju, u ovom slučaju Sunce. Prednost u korišćenju ovakvog sistema su niski troškovi instalacije za područja bez javnih mreža. Može se koristiti za osvetljenje pešačkih i biciklističkih staza, privatnih parkirnih mesta, autobuskih stanica, industrijskih površina itd. Komponente su vrhunskog kvaliteta izrađene u EU i naš razvoj razvija ovaj sistem kao veoma pouzdan sa dugim vekom trajanja.

GLAVNE PREDNOSTI

Karakteristike ovih sistema su punjač baterija sa MTTP funkcijom koja kontroliše punjenje baterija i automatizovani protokol zatamnjenja. Punjač meri svaku ćeliju baterije i tako osigurava da se baterije akumuliraju jednako. Ako baterije tokom dana nisu potpuno napunjene, sistem će izračunati i podesiti nivo zatamnjenja tako da svetiljka može da održava izlaz svetlosti tokom cele noći. Pored toga, možete podesiti 5 koraka zatamnjenja putem Bluetooth pametnog uređaja i posebno napravljene aplikacije. Aplikacija se takođe može koristiti za praćenje sistema, gde možete videti SOC baterije, struju punjenja, temperaturu unutar baterije akumulatora i status osvetljenosti.

DALJINSKO PROGRAMIRANJE I MONITORING
Pametni punjač sadrži Bluetooth modul za daljinsko povezivanje sa vašim pametnim telefonom. Koristeći aplikaciju, možete podesiti parametre zatamnjenja i pratiti stanje baterije, električnu struju generisanu solarnim panelom, potrošnjom električne struje i temperaturom unutar baterije.

  • REMOTE MANAGEMENT REMOTE MANAGEMENT

FUNKCIONALNE SPECIFIKACIJE

  • Autonomija sistema do 30 h
  • Automatsko uključivanje / isključivanje funkcije
  • Automatsko podešavanje nivoa smanjenja tokom noći, prema baterijama SOC
  • Ručno podešavanje nivoa smanjenja tokom noći
  • Programiranje i nadzor Bluetooth-a
  • Vertikalni ugao solarnog panela podešava se od 20 ° do 40 °
  • Horizontalni ugao horizontalnog ugla za 360 °

PRODAJA SA PROIZVODIMA

DA LI STE ZAINTERESOVANI? KONTAKTIRAJTE NAS!

Sva polja označena sa * su obavezna!