HOME > POVEZIVANJE I SENZORI > Sistem za kontrolu ulične rasvete CMS LUM sa PLC

Sistem za kontrolu ulične rasvete CMS LUM sa PLC

LUMENIA Smart Street Lighting Control Sistem (SSLCS) omogućava vam da smanjite troškove energije i održavanja do 60%. LUMENIA SSLCS podržava daljinsko upravljanje, praćenje i upravljanje pojedinačnim svetlima na parking prostorima, kao i uličnoj rasveti u glavnoj infrastrukturi autoputeva. Sistem se sastoji od hardvera integrisanog u svetiljku (C LUM ili PLC čvor) i grafičkog korisničkog interfejsa zasnovanog na oblaku, koji se koristi za jednostavno praćenje i konfiguraciju svetiljki. Softver omogućava korisnicima da planiraju infrastrukturu svetiljke, optimizuju održavanje i nadgledaju čitav sistem osvetljenja. Otkazi svetiljke mogu se lako otkriti od strane kontrolnog centra, što olakšava planiranje održavanja. Ovaj sistem nudi bežičnu kontrolu pomoću C LUM-a, koja korisnicima omogućava upravljanje uličnim osvetljenjem preko mrežne mreže ili Pover Line Communication (PLC), što vam omogućava da upravljate uličnim osvetljenjem preko postojećih dalekovoda.

GLAVNE PREDNOSTI

• uštede energije do 60%
• niža potrošnja energije
• smanjenje operativnih troškova
• bolja sigurnost
• bolja fleksibilnost cestovnog osvetljenja
• daljinski uključivanje i isključivanje uličnih svetiljki
• zatamnjuju svetiljke koje komuniciraju kroz mrežu
• kontrola gradske infrastrukture
• korišćenje postojećih energetskih vodova sistema osvetljenja za prenošenje komandi
• otpornost prema spoljnim interferencijama
• 10% više uštede na električnoj energiji pored snage koja je već sačuvana pomoću LED tehnologije
• Jednostavna instalacija PLC tehnologije u svetiljke LUMENIA S LUM1

FUNKCIONALNE SPECIFIKACIJE

PLC sistem omogućava korisnicima da kontrolišu svetlost preko postojeće 230 V AC mreže koja povezuje svetiljke. Za razliku od standardnog LON sistema, PLC koristi polu sinusoidni model, šalje kodirane binarne komande sa frekvencijom od 50 Hz smanjujući napon amplitude. Ovaj metod omogućava prenos većih poruka, kao i veće udaljenosti između konektora i čvorova. Ova rastojanja mogu biti do 5 km, bez potrebnih pojačala. Nakon prijema komandi, upravljački krug PLC kontroliše napajanje integrirano u lampu preko DALI veze. Komande se generišu u grafičkom korisničkom interfejsu (GUI), koji je povezan sa koncentratorom preko GPRS veze ili instaliran na računar povezan sa koncentratorom na lokaciji instalacije. Oba režima omogućavaju korisnicima da podese nivoe zatamnjenja ili raspored zatamnjenja. GUI omogućava korisnicima da povezuju svetiljke u grupe, kao i da ih unose na Google mape. Čvor je u standardnom NEMA kućištu, što omogućava jednostavne prekidače između različitih kontrolnih signala.

Naša ulična rasveta pruža bolju energetsku efikasnost, nezavisnost i sigurniju povezanost i inteligentno upravljanje podacima. Stalno istražujemo koncepte povezivanja i integrišemo različite sisteme koji prevedu na dugoročni prosperitet i blagostanje za sve.

CMS LUM

PRODAJA SA PROIZVODIMA

DA LI STE ZAINTERESOVANI? KONTAKTIRAJTE NAS!

Sva polja označena sa * su obavezna!